Home Dikur/dje dhe sot/ Ku ndodhej ky objekt, rëndësia e tij…

Ku ndodhej ky objekt, rëndësia e tij…

168
0

Objektet e rëndësishme ishin të spikatura skaj rrugëve kryesore dhe lehtë për t’u qasur, njëkohësisht kanë shërbyer për punë publikut apo qyterarëve.
Gjeneratat e mesme dhe të vjetra e dinë ku gjendej dhe cili ishte funksioni i kësaj godine.
Dr. Shevqeti ka postuar këtë foto përcjellur me fjalinë: Një herë Enti Shëndetësor, pastaj Enti Pedagogjik dhe së fundi Arkivi Historik. Foto e vitit 2002.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here