Home Dikur/dje dhe sot/ Kush ishin dhe kush janë specialistët më të mirë të fushave mjekësore...

Kush ishin dhe kush janë specialistët më të mirë të fushave mjekësore në Gjilan…

192
0

Doktorët e mjekësisë në Gjilan – emra domethënëss për mjekësinë gjilanase dhe përtej. Secili nga këta emra ka lënë gjurmë të pashlyeshme në shëndetësinë e Anamoravës.

Dr. Nijazi Halimi, dr. Mira Antokoviq, kirurge, dr. Anxha Todoroviq, dr. Emine Gashi, dr. Refki Ramku, otorinolaringolog, dr. Aleksandar Djokic, pioner i mjekësisç në Gjilan me dr. Anxhen.

Dhe…

Dr. Zeqirija Sait, internist
Dr. Trajko Mihajloviq, pediatër

Dr. Asllan Elezi, pulmolog
Dr. Remzi Ali, kirurg
Prim.dr. Halid Shaban, ortoped
Prim.mr.sci. Shevqet Mehmet,urolog,ultrasonist
Dr. Sadetin Adiler, ortodont
Prof.dr. Kadir Husein, mjek familjar

Dr. Hysen Sherifi, gjinekolog

Dr. Shaban Rexhepi, gjinekolog

Dr. Shpend Elezi, kardiolog

Dr. Besim Guda, kardiolog… /Nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

/Nuk lejohet kopjimi apo shpërndarja e tekstit dhe e fotografive. – Nga editori/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here