Home Kult/Arsim Ministria e Arsimit merr vendim për përfundimin e procesit mësimor…

Ministria e Arsimit merr vendim për përfundimin e procesit mësimor…

92
0

Ministria e Arsimit ka marrë vendim që të ndryshojë datat e përfundimit të vitit shkollor për këtë vit.

Sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë e Inovacionit të nënshkruar sot nga ministrja Arbërie Nagavci, parashkollorët, klasat e para dhe të teta do të përfundojnë mësimin më 2 korrik.
Ndërsa, klasat e 9,10,11 e përfundojnë mësimin me 21 qershor.

Ju rikujtojmë se ditë më parë ministrja Nagavci kishte bërë të ditur se viti shkollor do të përfundojë më 2 korrik, kurse testi i maturës do të mbahet me 26 qershor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here