Home Shëndeti Ndotja e ambientit dhe jetëgjatësia

Ndotja e ambientit dhe jetëgjatësia

82
0


Sipas studimeve çdo i pesti qytetar vdes nga pasojat e ndotjes së ambientit. /Nga dr. Shevçeti/

Se çfarë shëndeti do të kemi dhe sa vite do të jetojmë varet nga vendi – ambienti ku jetojmë. Ashtu siç nuk ekzistojnë vdekja dhe terri nuk ekziston as sëmundja, por që të tria paraqiten kur mungojnë: jeta, drita dhe shëndeti. /Editori: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here