Home Kronika Nënkryetari Ismajli nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Ekonomisë për Efiçiencë të...

Nënkryetari Ismajli nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Ekonomisë për Efiçiencë të Energjisë në dy shkolla të Gjilanit

64
0


Gjilan, 16 qershor 2021 – Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, në emër të kryetarit Haziri, ka nënshkruar të mërkurën marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Ekonomisë, e cila përfaqësohej nga zyrtara e lartë për Buxhet dhe Financa, Besa Kerqeli, për Efiçiencë të Energjisë në shkollën “Skënderbeu” (Përlepnicë) dhe “Thimi Mitko” (Gjilan).
Sipas kësaj marrëveshjeje, në këto dy shkolla do të financohen afro 230 mijë euro.
Nënkryetari Arbër Ismajli e ka falënderuar përfaqësuesen e Ministrisë së Ekonomisë për partneritetin me Gjilanin në këto dy projekte të rëndësishme për dy shkollat, “Skënderbeu” (Përlepnicë) dhe “Thimi Mitko” (Gjilan).​

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here