Home Dikur/dje dhe sot/ Panagjyri dhe pazari i Gjilanit në vitin 1964

Panagjyri dhe pazari i Gjilanit në vitin 1964

67
0

Kthimi në kohë/1964/
Pamjet përmes këtyre fotove na kthejnë në kohë, në vitin 1964, rrafsh para 57 viteve, ose më shumë se gjysmëshekulli.

Panagjyri organizohej në Gjilan në çdo vit dhe zgjaste disa ditë, ndërsa pazari i Gjilanit çdo të shtunë.
Me kohën çdo gjë ndryshon, mbeten vetëm gjurmët sikur në këto foto!
/Nga dr. Shevqeti, teksti: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here