Home Extra Papërgjegjësia e ‘Interex-it’ – Të veprojnë inspektorët e Komunës së Gjilanit?

Papërgjegjësia e ‘Interex-it’ – Të veprojnë inspektorët e Komunës së Gjilanit?

69
0

Duke u nisur nga ndjenja dhe apeli i organeve shtetërore që të blejmë produkte vendore, duke përfshirë edhe jogurtin Sharri, por artikulli i skaduar jo që të zhgënjen po edhe të helmon dhe kurgjë kërkujt.

Sinqerisht kjo mungesë përgjegjësie e atyre që kujdesen për afatin e artikujve të ushqimit dhe e mbikëqyrësve të tyre është sjellje joserioze dhe e dënueshme.Shpresojmë që

Inspektorati komunal do të ndërmarr masa rigoroze dhe të menjëhershme ndaj atyre që për një fitim personal apo grupor e rrezikojnë shëndetin e qytetarit.

Jogurti pasi është hapur dhe është provuar ka pasur shije të idhët, pastaj është shikuar data e skadimit dhe siç shihet në foto është prodhuar me 27.02.2021 dhe data i ka skaduar me 27.03.2021.

Ky artikull (jogurt) është blerë sot, me 02.04.2021, në orën 15:16, në ‘Interex”, përballë Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here