Home Kronika Parku në lagjen ‘Çenar Çezme’ në Gjilan /natyra është kultura jonë e...

Parku në lagjen ‘Çenar Çezme’ në Gjilan /natyra është kultura jonë e dytë/Foto: 06.08.2021/

76
0

Përmes fotove synojmë pjesët e bukura të qytetit të Gjilanit, por ndonjëherë nuk mund t’i anashkalojmë edhe këto pamje sikur kjo e parkut në lagjen “Abëria” ose me emrin e vjetër lagjja “Çenar Çezme”.

Urojmë që kjo pamje tashmë të ketë ndryshuar, pasi është bërë para një muaji.
Natyra është kultura jonë e dytë dhe, gjithsesi, shpreh shpirtin kulturor të njeriut. /Foto nga dr. Shevqeti, mban datën 06.08,2021./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here