Home Udhëtim/Fotografi Qyteti…, sa shumë njerëz kanë kaluar e sa shumë gjurmë kanë mbetur!

Qyteti…, sa shumë njerëz kanë kaluar e sa shumë gjurmë kanë mbetur!

96
0

Ji vetvetja, mos u bëj pullë postare që të tjerët të vendosin për ty! Trupi yt të kontrollohet nga truri dhe jo epshet tua ta udhëheqin trurin!
Bëhu i urtë, sepse vetëm urtësia do të mbijetojë në kohë…
Mos provo t’ua shkruash të tjerëve historinë sa janë ende gjallë, sepse nuk e beson askush! /Foto nga dr. Shevqeti/teksti nga N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here