Home Jeta Sheshi mbi lumë – edhe zogjtë e kanë hapësirën e vet!

Sheshi mbi lumë – edhe zogjtë e kanë hapësirën e vet!

118
0

Pamje nga sheshi i qytetit në Gjilan, mbi lumin ‘Dobrusha’ skaj urës së dikurshme të Masketarit…

Pamje impresive, paqësore, ku njeriu jeton në paqe me zogjtë, duke iu ofruar edhe ushqim…
Kur njeriu e pranon jetën edhe të qenieve tjera, ai i jep kuptim dhe vlerë vetvetës – qenies njeri.
Sikur këtu në shesh, çdo cep i natyrës u takon të gjithëve, njerëzve, zogjve e llojeve të tjera të gjallesave dhe bimëve.
Jeta në harmoni me natyrën dhe bidiversitetin paraqet nivelin e lartë të kulturës së njeriut.

/N.B./www.kohapressnews.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here