Home Kult/Arsim TI DHE VDEKJA

TI DHE VDEKJA

157
0

Si para një viti, si sot, si gjithë …

/Nga Sabit Rrustemi/

Vetëm ju të dyja më preni në besë
përherë

Ti që s’tregon kur ikën
dhe Ajo që s’dihet kur vjen
asnjëherë

Pabesive tjera mos iu qofsha falë

( 28 maj 2019 )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here