Home Dikur/dje dhe sot/ Udhët e jetës…Na ishte një kohë, kur shpirti ishte pasuri, jo trupi!

Udhët e jetës…Na ishte një kohë, kur shpirti ishte pasuri, jo trupi!

91
0

Na ishte një kohë, kur shpirti ishte pasuri, jo trupi! /Dr. Shevqeti/

Një valigje me vete, ndonjë dhuratë për fëmijët e shtëpisë kur shkonim mysafirë!
Askush nuk shkonte duarthatë në vizitë te tjetri… Traditë e pasur, kulturë, sjellje, respekt për njëri-tjetrin, dashni e sinqertë./N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here