Home Udhëtim/Fotografi Udhëtim – fotografi mahnitëse nga Shqipëria: Natyra flet me pamjen e saj...

Udhëtim – fotografi mahnitëse nga Shqipëria: Natyra flet me pamjen e saj të përkryer…

123
0

Foto: Rruga në zonën e Borshit (Vlorë), lumi Erzen, Shën Gjergji (30 minuta larg Tirane), shtegu në natyrë – Shqipëri, pamje nga Pogradeci dhe Kruma.

Lumi Erzen

Shën Gjergji – Tiranë

Shtegu në natyrë – Shqipëri

Pogradec

Krumë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here