Home Dikur/dje dhe sot/ Udhëtim në kohë… Gjilani dje dhe sot /fotografi/

Udhëtim në kohë… Gjilani dje dhe sot /fotografi/

73
0

Çdo gjë ndryshon në jetë, edhe në këto foto duket se si ka ndryshue qyteti i Gjilanit. Kur gërshetohen kohët dhe pamjet, gjithnjë mbetemi në një qytet të bukur e me njerëz të urtë e të mirë. /N.B./

/www.kohapressnews.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here