Home Udhëtim/Fotografi Udhëtim – vjeshta…, atje ku jeta nuk soset kurrë!

Udhëtim – vjeshta…, atje ku jeta nuk soset kurrë!

118
0

Tugjeci në vjeshtë

Vjeshta shumëngjyrëshe dhe qielli i kaltërt
Atje ku jeta nuk soset kurrë!

Kam dëshirë që ky udhëtim të mos mbaroj kurrë…

Foto: Agnesa A Krasniqi /Kamenicë/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here