Home Uncategorized Vendimi i ri i Qeverisë për shkollat: Nuk lejohen ekskursionet, ahengjet…

Vendimi i ri i Qeverisë për shkollat: Nuk lejohen ekskursionet, ahengjet…

88
0

Sot janë marrë masat e reja me qëllim që të parandalohet përhapja e virusit korona.

Në këto masa janë përfshirë institucionet publike dhe privatë të të gjitha niveleve të arsimit.
Është marrë vendimi që të ndalohen të gjitha aktivitetet jashtë mësimore, siç janë ekskursionet, shëtitjet grupore, ahengjet e ndryshme të stafit mësimor apo të nxënësve e studentëve.

“Të gjitha institucionet publike dhe private të të gjitha niveleve të arsimit, i’u ndalohet organizimi i aktiviteteve jashtë mësimore, siç janë ekskursionet, shëtitjet grupore, ahengjet e ndryshme të stafit mësimor apo të nxënësve – studentëve”, thuhet në vendimin e Qeverisë të datës 18 prill 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here